Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u vragen die ons veel gesteld worden. Staat uw antwoord er niet bij? Vul dan gerust het contactformulier in of contacteer ons direct.

Is de toonzaal open i.v.m. corona?

De toonzaal is elke werkdag geopend op afspraak van 13.00 tot 17.00 uur. De algemene regels zijn van toepassing:

  • U kunt alleen binnen wanneer u een afspraak heeft.
  • Bezoek ons niet wanneer u ziek bent.
  • Bezoek ons niet wanneer u moet hoesten, niezen of als u andere klachten heeft.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van iedereen.
  • Reinig uw handen vaak met zeep en water.

Is het voor u niet mogelijk om te komen, maar heeft u wel vragen? We staan elke werkdag telefonisch voor u klaar tussen 09.00 – 17.00 uur +32 89 353 421.

Waar is de toonzaal?

De showroom van Koll bevindt zich in Zonhoven aan de Senator A. Jeurissenlaan 1155. Deze is geopend op afspraak. Bekijk hier alvast een aantal foto’s van de toonzaal.

Wat is het levertermijn?

Indien onze producten voorradig zijn, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Hoeveel bedragen de transportkosten?

Bestellingen die verzonden worden naar België vanaf €125 excl. btw zijn gratis. Let wel: de minimumbestelling bedraagt €50 excl. btw. U kunt steeds de transportkosten van uw bestelling berekenen aan de hand van de Koll Groomingproducts transportkosten tool.

Wie heeft toegang tot deze webwinkel?

Koll Groomingproducts levert uitsluitend aan professionals. Om een aankoop te doen op deze website, heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Na deze registratie zult u gecontacteerd worden zodat wij u de toegang kunnen verlenen tot onze webwinkel.

Waarom kunnen particulieren niet bestellen?

Koll levert als groothandel alleen aan bedrijven en studenten van de Syntra opleiding hondentrimmer. We verwijzen particulieren graag door naar een andere leverancier.

Contactformulier

0/5 (0 Reviews)