Corona

ALGEMEEN

Waar is de toonzaal?

De showroom van Koll bevindt zich in Zonhoven aan de Senator A. Jeurissenlaan 1155. Deze is geopend op afspraak. Bekijk hier alvast een aantal foto’s van de toonzaal.

Wat zijn jullie contactgegevens?

Ons winkel bevindt zich aan de Senator A. Jeurissenlaan 1155 te 3520 Zonhoven. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer +32 89 353 421 of via e-mail op het adres info@koll.be.

Wanneer zijn jullie geopend?

De toonzaal is elke werkdag geopend van 9.00 tot 12u30 en van 13.00 tot 16.00.

WEBSHOP

Wat is het levertermijn?

Indien onze producten voorradig zijn, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Hoeveel bedragen de transportkosten?

Bestellingen die verzonden worden naar België vanaf €125 excl. btw zijn gratis. Let wel: de minimumbestelling bedraagt €50 excl. btw. U kunt steeds de transportkosten van uw bestelling berekenen aan de hand van de Koll Groomingproducts transportkosten tool.

Wie heeft toegang tot deze webwinkel?

Koll Groomingproducts levert uitsluitend aan professionals. Om een aankoop te doen op deze website, heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Na deze registratie zult u gecontacteerd worden zodat wij u de toegang kunnen verlenen tot onze webwinkel.

Hoe kan ik op deze webwinkel aankopen doen?

Indien u een professional bent kunt u via deze registratie link zich registreren op onze webwinkel. Eens geregistreerd en goedgekeurd kunt u zich vrij begeven op de webwinkel en aankopen plaatsen.

ANDERE VRAGEN

Waarom kunnen particulieren niet bestellen?

Koll levert als groothandel alleen aan bedrijven en studenten van de Syntra opleiding hondentrimmer. We verwijzen particulieren graag door naar een andere leverancier.

0/5 (0 Reviews)